Pitbull ft. John Ryan – Fireball (Videoclip)

Pitbull ft. John Ryan – Fireball

Pitbull ne duce inapoi in anii 50 cu Fireball, intr-un club cubanez din care nu lipsesc dansatoarele, muzicienii imbracati in costume albe, mesele pline de petrecareti si fata cara fura inimile tuturor, exact ca in desenele animate.

Evident ca la final Pitbull fuge cu fata frumoasa si sexy, iar videoclipul care pana atunci a fost alb-negru, brusc prinde culoare odata cu aparitia ei. Clipul a fost regizat de David Rousseau, iar aceia dintre voi care petrec mult timp pe Youtube ii vor recunoaste pe Jenna Marbles, Bart Baker si Brittany Furlan, alaturi de dansatoarele lui Mr. 305, The Most Bad Ones.

Pitbull va lansa anul acesta un nou album, Globalization, continuarea lui Global Warming si re aparut in urma cu doi ani. Atunci rapperul a lansat piese precum Back in Time, Get It Started, Don’t Stop the Party si super hitul sau cu Christina Aguilera Feel This Moment. Anul acesta Pitbull a fost pe buzele tuturor pentru ca alaturi de Jennifer Lopez si Claudiu Leitte a cantat imnul Campionatului Mondial de Fotbal. In plus, l-am mai auzit pe radio cu Wild Wild Love, piesa cantata alaturi de urmasele Pussycat Dolls, GRL.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com