Prince & 3rdEyeGirl – The Breakdown (Audio)

Prince impreuna cu 3rdEyeGirl a lansat melodia  “The Breakdown “.

Prince, unul dintre cei mai nonconformişti artiști, a lansat un nou single, intitulat “The Breakdown”. Melodia este inclusă pe albumul “Plectrum Electrum”, programat spre lansare în acest an, şi este o baladă funk care se potriveşte pentru zilele ploioase.

Prince mai are o noutate pentru fani. Recent, acesta a semnat un contract cu Warner Bros. Record, care se va ocupa de promovarea şi distribuția viitorului album, dar care va relansa în acest an, cu ocazia a 30 de ani de la apariție, “Purple Rain“. Discul, cel de-al 6-lea din discografia celebrului artist, a fost lansat în iunie 1984 iar noua versiune va conține multe piese în premieră.

Prince a revenit în octombrie 2012 alături de grupul 3rdEyeGirl, format din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Primul single lansat a fost “Rock N Roll Love Affair”, urmat apoi de “Breakfast Can Wait”, “FixUrLifeUp”, care beneficiază de videoclipuri, “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone”, “Groovy Potential”, “Da Bourgeoisie”și “PRETZELBODYLOGIC”.

 

Asculta mai jos si spune-ti parerea.

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com