Prince feat. Lianne La Havas – Clouds (Audio)

Prince feat. Lianne La Havas – Clouds

Prince a a lansat primul single de pe albumul “Art Official Age”. Noua piesă a artistului se numește “Clouds” și este interpretată alături de artista britanică Lianne La Havas.

Prince, figură iconică a industriei muzicale, a anunțat recent lansarea a două albume pe data de 30 septembrie 2014. Cele două materiale sunt “”Art Official Age“”, un album solo, si “”Plectrumelectrum“” realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince. Discurile vor fi lansate prin intermediul casei de discuri Warner, artistul reluând după 18 ani colaborarea cu acest label.

Albumul solo “Art Official Age“” conține piese în stilul consacrat de artist, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

Primul single dezvăluit de pe acest nou album se numește “Clouds” și este interpretat alături de Lianne La Havas. Zvonuri despre colaborarea dintre cei doi artiști au apărut în presă încă din 2012, la momentul respectiv Lianne promovând albumul ei de debut, “Is Your Love Big Enough?“. Într-un interviu acordat atunci publicației The Telegraph, artista povestea că Prince s-a arătat interesat să o cunoască după ce a urmărit pe internet câteva dintre concertele sale. Pentru mai multe detalii despre Lianne La Havas, puteți citi articolul de la JOINewArtist.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com