Prince – U know si Whitecaps (2 piese noi) -Audio-

Prince – U know si Whitecaps

Cu un arsenal de piese noi în dotare, Prince oferă publicului doza necesară unei audiții care să stârnească apetitul pentru soul, R&B, rock și funk. Artistul a lansat recent două compoziții noi, câte una de pe fiecare album pregătit pentru această toamnă. “U Know” de pe discul “”Art Official Age” și “Whitecaps” de pe materialul “Plectrumelectrum”” pot fi ascultate în articol.

Prince, figură iconică a industriei muzicale, a anunțat recent lansarea a două albume pe data de 30 septembrie 2014. Cele două materiale sunt “”Art Official Age“”, un album solo, si “”Plectrumelectrum“” realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince. Discurile vor fi lansate prin intermediul casei de discuri Warner, artistul reluând după 18 ani colaborarea cu acest label.

Albumul solo “Art Official Age“” conține piese în stilul consacrat de artist, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

De pe acest album, fanii au putut asculta recent piesa “Clouds“, interpretată alături de Lianne La Havas. Noul single extras este “U Know“, compoziție înregistrată alături de 3rdeyegirl.

“Plectrumelectrum“” conține piese interpretate live în cadrul turneului “Hit and Run” din Marea Britanie susținut de Prince alături de Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) și Ida Nielsen (bass). Concertele de pe teritoriul britanic au primit aprecieri din partea criticilor de profil, publicația The Guardian scriind într-una din cronici că trupa oferă publicului cel mai bun funk-rock din lume.
De pe albumul “Plectrumelectrum“, Prince a extras piesa “Whitecaps“, ce poate fi ascultată mai jos.

Albumele “Art Official Age“” și “”Plectrumelectrum“” sunt deja disponibile pentru precomandă, cumpărătorii având șansa de a intra automat în posesia unor piese noi: “PRETZELBODYLOGIC”, “CLOUDS” și “BREAKDOWN”.

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com