PROCONSUL feat. Lucia Dumitrescu – Vine Craciunul fara tine (Audio)

“Vine Craciunul fara tine” este prima colaborare a trupei cu tanara si talentata Lucia Dumitrescu si este compusa de Robert Anghelescu si Dragos Dinca si produsa in studioul Proconsul, R.A.I. Versurile poarta semnatura Mirelei Fugaru si spun o poveste frumoasa si sensibila cu o incarcatura emotionala aparte, fiind compuse de Mirela intr-un moment delicat din viata sa, ca o dedicatie pentru sotul ei, Cornel Fugaru.

Colaborarea Luciei cu Proconsul isi are inceputurile in 2010, cand artista a castigat premiu I la sectiunea creatie a Festivalului Mamaia, cu piesa “La umbra ta” compusa de Robert Anghelescu si Dragos Dinca. Desi au mai cantat pe aceeasi scena impreuna, piesa ”Vine Craciunul fara tine” este un vis implinit al Luciei, acela de a avea o piesa inregistrata cu trupa ei preferata, Proconsul. ”Pentru mine, colaborarea de anul acesta, pentru piesa “Vine Craciunul fara tine”, este ca un mult asteptat cadou de la Mos Craciun, cu atat mai mult, un vis devenit realitate. Cred ca orice artist viseaza sa cante macar o data pe aceeasi scena cu trupa lui preferata. Mos Craciun a fost foarte darnic cu mine si mi-a auzit dorintele,  pentru ca eu nu doar am cantat cu trupa mea preferata pe aceeasi scena, dar am si lucrat o piesa de duet cu Proconsul, in studio, piesa care va ramane permament in repertoriul nostru” declara Lucia Dumitrescu.

‘Dorim tuturor fanilor nostri Sarbatori luminate si promitem un 2014 cel puțin la fel de bogat muzical! Iar la sfarsitul lunii ianuarie va asteptam la ultimul concert Proconsul din cadrul turneului ”No matter what”!” declara Bodo.

 

Asculta melodia :

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com