R.I.P. Joe Cocker

R.I.P. Joe Cocker

Cantaretul britanic de muzica rock si blues Joe Cocker (John Robert “Joe” Cocker OBE), a murit astazi la varsta de 70 de ani, confirmarea venind chiar din partea agentului sau.

Joe Cocker a avut o cariera de peste 40 de ani, care a inclus hituri precum Up Where We Belong, You Are So Beautiful, Unchain My Heart dar si super-cunoscutul You Can Leave Your Hat On.

Cocker, cunoscut pentru timbrul sau graseiat, si-a inceput cariera cantand prin barurile si cluburile din Sheffield inainte de a ajunge faimos, la inceputul anilor ’60. A ajuns cunoscut datorita coverului realizat pentru o piesa a celor de la The Beatles – With A Little Help from My Friends.

Duetul sau cu Jennifer Warnes, Up Where We Belong, aflat pe coloana sonora a filmului Ofiter si gentleman a ajuns pe prima pozitie in topuri si i-a adus atat un premiu Grammy cat si un trofeu Oscar. Anul trecut, Joe Cocker a umplu arene intregi intr-o serie de concerte prin Europa, a avut un album care a ajung numarul unu in Germania, iar ultimul sau concert a avut loc la Londra, un luna iunie.

Joe Cocker Greatest Hits (Full Album) – The Best Of Joe Cocker

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com