Raluka – Never Give Up (Videoclip)

Raluka – Never Give Up

Never Give Up e noul single al Ralukai, compus de baietii de la Fly Project, iar acum are si videoclip. E poate cel mai senzual videoclip Raluka, in care povestea dintre cei doi iubiti se transpune prin dans.

Artista a ales sa scoata la inaintare artileria…senzuala si sa transpuna povestea piesei prin miscari sugestive de dans contemporan, cu imagini incarcate de emotii intense, marcate de tensiunea momentelor intime dintr-o relatie de dragoste. Cadrele de beauty care ofera contrabalans pentru furtuna de emotii uimesc si infioara, oferind momente de respiro intre reprizele de dans, asemeni diminetilor intre asternuturi inainte de momentele de cearta.

Piesa de rezistenta, coregrafia care ne poarta de la furie la renuntare, iubire si protectie, a fost realizata si executata alaturi de dansatorul si coregraful Cristian Miron. Prin miscarile sale de dans contemporan, Raluka reuseste sa ne impulsioneze sa urmam mesajul piesei si sa nu renuntam niciodata la ceea ce ne face fericiti.

Pentru acest videoclip s-a folosit echipament tehnic de ultima generatie, efectele obtinute urmand a atrage magnetic sageata de mouse deasupra butonului de ‘replay’. Productia a fost realizata de catre NGM (regie Bogdan Paun/ dop Alexandru Muresan) intr-o locatie industriala din capitala.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com