Ramona feat Mr. E – You Are The One (Videoclip)

Ramona impreuna cu Mr. E a lansat melodia “You Are The One” ce vine insotita si de un videoclip.

Ramona, absolventa a Scolii Populare de Arta din Pitesti, sectia canto – muzica usoara, se lanseaza in muzica cu primul single “ You are the one”.

George Popa impreuna cu Dorian Oswin dar si cu Mr. E si-au unit fortele in studiourile Mango Records si au compus  “You are the one”, o piesa fresh la un bpm alert, numai bun pentru vara!

“La varsta de 9 ani am urcat pentru prima data pe o scena. Dupa terminarea Scolii Populare de Arta, am continuat cu facultatea Hyperion – sectia teatru – actorie la clasa prof. Virgil Ogasanu. In colaborare cu teatrul Alexandru Davila am obtinut, anul trecut, premiul pentru cea mai buna actrita si cel mai bun spectacol din Balcani la Festivalul International al Teatrelor de studio .
Chiar daca in ultimul timp m-am dedicat mai mult profesiei actoricesti, nu am renuntat niciodata la muzica, mai mult, acum am sansa de a le face pe amandoua cu entuziasm.
Primul meu single este o piesa dance cu influente pop la care am lucrat alaturi de Mr. E, compusa si produsa de George Popa in colaborare cu Dorian Oswin. Versurile sunt scrise de Mr. E si vorbesc despre dragoste si veselie” a declarat Ramona.

Videoclipul este semnat de Anthony Icuagu si a fost filmat in Terra Park din Bucuresti.

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com