Red Blonde – G.L.A.S. (Audio)

Red Blonde – G.L.A.S.

G.L.A.S. (Gânduri Lăsate la Aprecierea Sufletului) e cea mai nouă piesă semnată Red Blonde si ne aduce aminte de noul single al Deliei care face furori la radio!

“G.L.A.S. Este o piesă de dragoste… rănită și dezamăgită. Piesa asta înseamnă pentru noi, în primul rând, maturizarea noastră. Lumea știe că avem energie, că suntem vesele, dar acum e momentul să vadă că știm să și suferim!:))” ne-a spus Alina râzând.

“Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul că odata cu lansarea lui ne mutăm ușor într-o nouă zonă muzicala. E o piesă plină de forță, emoționantă, cu un mesaj clar și puternic, care te poate trece prin nenumarate stări. Ne-a plăcut din prima clipă în care am ascultat draftul în studioul Mango Records. Am știut că acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.” ne-a povestit Mădălina.

Cele doua fete din emisiunea lui Maruta au avut succes urias cu BLL alaturi de Krem. Dupa aceea au urmat doua single-uri care nu au avut acelasi impact – “Hai relaxeaza-te” si “LeeChi”. Vor reusi sa ajunga din nou in topuri cu GLAS?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com