Rhaz’ola feat. Kriss – Pe drumul meu (Audio)

Rhaz’ola, pe numele lui real Razvan Olănescu, alături de Kriss (Cristina Vladu) lansează astăzi, 10 iunie, primul single oficial, intitulat “Pe drumul meu”.

Piesa este rezultatul a peste o lună de muncă, cei doi lucrând zi şi noapte astfel încât fiecare vers, rimă şi beat să se apropie de perfecţiune. “Pe drumul meu” este o melodie optimistă, încurajatoare, mesajul transmis fiind acela că idealul trebuie urmat indiferent ce se întâmplă. Trebuie să mergi înainte, pe drumul tău.

 “Piesa a ieşit exact cum mi-am dorit. Are un mesaj optimist, este ritmată şi are o voce feminină puternică”, a spus Rhaz’ola.

 “Am încredere în proiectul cu Răzvan şi sunt de părere că este o piesă în care se vor regăsi multe persoane”, a spus Kriss.

 Piesa “Pe drumul meu” a fost produsa la High Studio, versurile fiind scrise de Razvan Olanescu si Marius Dia.

 Razvan Olanescu, in varsta de 32 de ani, si-a descoperit pasiunea pentru muzica in urma cu aproximativ 7 ani, cand dintr-o joaca a reusit sa scoata o melodie, “Prin mine”, ce a fost scrisa dupa moartea celui mai bun prieten. A continuat sa scrie versuri si sa compuna beaturi ca un hobby pana acum 3 ani, cand a inceput sa creeze melodii pentru alti prieteni. Asa cum zice el, muzica reprezinta acum “ceva fara de care nu pot trai!”.

 Cristina Vladu pana la cei 26 de ani ai sai a cochetat cu muzica inca de la o varsta frageda. In urma cu cativa ani, constienti de talentul ei, prietenii si familia au convins-o pe tanara sa transforme cantatul in ceva mai mult decat un hobby. Acum, ea este in anul I la clasa de canto muzica usoara de la Scoala Populara de Arta, iar in particular ia lectii de canto de la Marius Dia de la High Studio.

 

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com