Robbie Williams – Bully (Audio)

Robbie Williams – Bully

Robbie Williams oferă fanilor gratuit piesa “Bully”, de pe noul albumul “Under The Radar Vol 1”. Discul a fost lansat pe 1 decembrie exclusiv pe site-ul artistului și este, conform descrierii lui Robbie Williams, ”o colecție unică de piese”.

Robbie Williams a renunțat la clasica promovare televizată în favoarea unui simplu, dar de efect, anunț video distribuit pe Facebook. În urmă cu câteva zile, artistul britanic a luat prin surprindere industria muzicală dând de știre în mediul online că noul lui album se numește “Under The Radar Vol 1” și că va fi lansat peste câteva zile de la data anunțului.

“Am un nou album care se numește “Under The Radar Vol 1″ și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (…) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat….Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!”, a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Tracklistul discului nu a fost încă dezvăluit, însă coperta explicită a albumului poate compensa pentru nerăbdarea fanilor.

Robbie Williams - Bully _

Pe site-ul oficial al artistului sunt oferite informații suplimentare cu privire la noul material. “Under The Radar Vol 1” a fost lansat pe 1 decembrie doar pe site-ul oficial Robbie Williams. Cei care doresc să achiziționeze discul au de ales între varianta CD și cea digitală, prețul variind între 7.5 lire și 4.99 lire.

Noul single al artistului, extras de pe acest album, se numește “Bully” și este inclus pe coloana sonoră a noului spot publicitar Cafe Royal, în care Robbie Williams joacă rolul unui agent secret. Piesa poate fi descărcată gratuit de pe site-ul brandului promovat.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com