Robin Thicke – Paula (Album nou & Tracklist)

Robin Thicke incearca sa repare relatia sa cu actrita Paula Patton si dupa ce i-a dedicat numeroasa piese in concertele sale, acum lanseaza un album ce ii poarta numele.

Paula va fi lansat in aceasta vara, la un an dupa succesul pe care l-a inregistrat cu Blurred Lines. Albumul promovat intens de single-ul cu acelasi nume a debutat direct pe primul loc in Billboard 200 si a fost nominalizat inclusiv la categoria Best Pop Vocal Album la Premiile Grammy.

Dupa intreg scandalul in care Robin Thicke a recunoscut ca si-a inselat sotia, acum incearca sa dreaga totul printr-un album care ii este dedicat, insa ramane de vazut daca se poate ridica la calitatea materialului anterior, ce poarte semnatura distincta a lui Pharrell, un adevarat hitmaker.

1. You’re My Fantasy
2. Get Her Back
3. Still Madly Crazy
4. Lock The Door
5. Whatever I Want
6. Living In New York City
7. Love Can Grow Back
8. Black Tar Cloud
9. Too Little Too Late
10. Tippy Toes
11. Something Bad
12. The Opposite of Me
13. Time Of Your Life
14. Forever Love

Anul trecut a fost unul extraordinar pentru cantaretul R&B, piesa Blurred Lines fiind cea mai descarcata din istorie si creand un adevarat buzz. Fie ca a fost apreciat, fie ca a fost contestat din cauza mesajului sau, mai rau, acuzat ca ar fi plagiat piesa, Robin Thicke a fost unul dintre cei mai ascultati artisti din 2013.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com