ROMANIA poate fi exclusa de la EUROVISION 2014 !

Ca la noi la nimeni, principalul vinovat fiind TVR.

Desi TVR a confirmat in luna Noiembrie 2013 participarea la EUROVISION 2014, se pare ca exista posibilitatea ca participarea artistilor romani sa nu fie posibila din cauza unei taxe neachitate.

TVR nu a achitat catre EBU, taxa de 130.000 de euro, taxa de participare la Eurovision Song Contest 2014.

“Nu stiu exact care este bugetul, dar stiu ca taxa de participare este de 130.000 de euro, care nu s-a platit. Aia trebuie platita. Am anuntat ca mergem si ca niste oameni de onoare ce suntem, o sa mergem. Mai mult nu stiu”, a declarat Liana Stanciu.

Chiar daca TVR are probleme financiare, ar avea totusi de unde sa achite taxa de participare, doar ca nu poate face aceasta plata catre EBU, deoarece nu are in acest moment Consiliu de Administratie. Actuala conducere interimara a TVR, nu poate aproba un plafon asa de mare, aceasta atributie ii revine Consiliului de Administratie iar TVR nu mai are Consiliu de Administratie, inca din 10 Decembrie 2013.

Finala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2014 va avea loc pe 1 Martie la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. Prima semifinala internationala va avea loc la Copenhaga pe 6 Mai, a doua in data de 8 Mai (data participarii Romaniei)  iar finala va avea loc in data de 10 Mai 2014.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com