Roxana Nemes – Ma Dezbrac De Secrete (Audio)

Roxana Nemes – Ma Dezbrac De Secrete

Supranumita si “Queen of Ice” dupa ce a devenit imaginea oficiala a unicului Hotel de Gheata din sud-estul Europei, Roxana Nemes a lansat cel mai nou single al sau numit Ma Dezbrac De Secrete, o piesa cu un sound dinamic produsa de Rassada Music.

Castigatoarea distinctiei “Best New Act” la Romanian Tot Hits 2012, “Best Girl Act” in 2013 si “Favorite Girl Act” la Mamaia Music Awards 2014, blonda contiunua lista lansarilor si ne aduce o piesa plina de senzualitate si pasiune. Despre noua sa piesa interpreta a declarat:

Mi-a placut piesa asta din prima clipa. Mi se pare ca a fost creata special pentru mine si am cantat-o cu cea mai mare placera pentru ca m-a cucerit senzualitatea si profunzimea versurilor. Noi femeile, cand iubim, ne daruim integral si oferim totul fara jumatati de masura, ne dezbracam complet de secrete si devenim vulnerabile. Dar de multe ori aceasta vulnerabilitate ne ajuta sa fim mai seducatoare si mai feminine. Despre asta este noul meu single “Ma Dezbrac De Secrete”.

Noul single Roxana Nemes ” Ma Dezbrac De Secrete” a fost scris la sfarsitul acestei veri de catre Sirbu Ana si Sirbu Radu care este si producatorul piesei si se poate auzi deja pe posturile radio din Romania. Roxana Nemes a mai lansat anul acesta o piesa direct cu videoclip, OMG, dupa ce anul trecut ne spunea cum vrea sa petreaca in Vara asta.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com