Roy Orbison – The Way Is Love (Album + Videoclip)

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea albumului-postum “Mystery Girl” al lui Roy Orbison. Pentru a sărbători evenimentul, Legacy Recordings au lansat o variantă extinsă a discului, ce include piese prelucrate de pe înregistrări vechi. O astfel de melodie este “The Way Is Love”, readusă la viață prin contribuția producătorului John Carter Cash și a fiului lui Roy, Alex. Videoclipul include înregistrări nedezvăluite până acum cu legenda rock’n’roll-ului, Roy Orbison.

La 25 de ani de la apariția pe piață a albumului “Mystery Girl“, Roy Orbison este readus în amintirea iubitorilor de rock’n’roll printr-o reeditare a unui disc vândut în milioane de exemplare.

The Way Is Love” este una dintre cele sensibile piese de pe noua versiune a albumului. Melodia a fost înregistrată inițial de Roy Orbison pe o casetă veche, calitatea sunetului lăsând astfel de dorit. Pentru a readuce la viață această piesă, producătorul John Carter Cash, echipa sa și fiul lui Roy, Alex, și-au dedicat timpul și energia reîmprospătării sunetului.

“Ne-am simțit excelent lucrând la “The Way Is Love”. Am avut multe suișuri și coborîșuri încercând să prelucrăm partea vocală și am insistat până am reușit să facem ca vocea lui să se audă peste fundalul piesei. Pentru mine și frații mei, oportunitatea de a cânta pe fundal a fost un moment culminant al vieții noastre. Cred că tatăl nostru ar fi mândru de noi că am reușit să finalizăm această melodie”, a declarat fiul lui Roy Orbison, Alex, pentru revista Rolling Stone.

Videoclipul piesei “The Way Is Love” include înregistrări video cu Roy Orbison nedezvăluite până acum publicului larg.

Roy Orbison s-a stins din viață în decembrie 1988, la vârsta de 52 de ani.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com