Saragossa Band in concert la Sala Palatului

Celebra trupa Saragossa Band va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti in data de 31 Mai 2014.

Legendarii artisti care au facut furori in anii ’70 si ’80, vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba si calypso.

”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo’Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac si astazi furori in randul spectatorilor din toata lumea, si sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plaja sau din cluburi.

Membrii trupei Saragossa Band se declara coplesiti de emotii si nerabdatori sa se reintalneasca cu publicul din Romania, promitand ca atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va ramane intiparita in mintea spectatorilor.

“Putem spune ca de fiecare data cand ne intoarcem in Romania, ne intoarcem acasa.” a spus Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Sambata, 31 Mai de la ora 19.30, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui un spectacol de muzica si dans, sunet si lumini speciale, sustinut de Saragossa Band.

Biletele pentru concertul Saragossa Band de la Sala Palatului au fost puse in vanzare la urmatoarele categorii de pret:

  • VIP – 140 RON
  • Cat I – 120 RON
  • Cat II – 100 RON
  • Cat III – 65 RON

Asculta mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com