Sebastian Bach – All My Friends Are Dead (Videoclip)

Sebastian Bach a lansat videoclipul melodiei “All My Friends Are Dead”.

După o pauză de 3 ani, fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, a revenit în atenția fanilor cu un nou material solo. “Give ‘Em Hell” a fost lansat pe 22 aprilie, la casa de discuri Frontiers Records, iar noul videoclip, “All My Friends Are Dead”, poate fi urmărit pe ROMusic News.

Discul a fost înregistrat alături de producătorul Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne), care a colaborat cu artistul și la precedentul disc “Kicking and Screaming” (2011). Printre invitații celebrului solist se numără Duff McKagan (VELVET REVOLVER, GUNS N’ ROSES), John 5 (MARILYN MANSON, ROB ZOMBIE), Steve Stevens (BILLY IDOL), Devin Bronson (AVRIL LAVIGNE, PINK) și Bobby Jarzombek (HALFORD, RIOT, FATES WARNING).

În luna martie 2013 Sebastian Bach, a lansat DVD-ul “ABachalypse Now”. Materialul, disponibil în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în 2012 la festivalurileGrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles. ChitariștiiJeremy “Jinxx” Ferguson (Black Veil Brides), Roy Z (Halford) și Brent Woods (Vince Neil) sunt invitații speciali ai lui Bach.

Sebastian Bach a devenit celebru alături de formația Skid Row care a luat ființă în 1986. A lansat cu aceștia trei albume de succes, “Skid Row” (1989), “Slave to the Grind” (1991) și “Subhuman Race” (1995) care în 1996 înregistraseră peste 20 de milioane de unități vândute. Tot în același an, datorită neînțelegerilor cu Rachel Bolan,  Bach a părăsit formația pentru o carieră solo. Pe lângă cariera solo de succes, solistul a jucat și în piese de teatru pe Broadwayca Jekyll & HydeThe Rocky Horror Show – Riff Raff și Jesus Christ Superstar – Jesus of Nazareth.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com