Selah Sue – Alone (Audio)

Selah Sue – Alone

Artista belgiană Selah Sue a lansat un nou single, intitulat “Alone”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio, despre care Selah a vorbit în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu acordat InfoMusic. Artista povestea înaintea ultimului concert de la București despre o serie de colaborări interesante, ce vor fi incluse pe noul său material.

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului de debut, Selah Sue dezvăluie publicului primul single de pe noul său material. “Alone” este o piesă ce vorbește despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

Titlul celui de-al doilea disc din cariera artistei belgiene nu a fost încă dezvăluit, însă fanii se vor putea bucura în curând de noi surprize. Înregistrările s-au încheiat, astfel încât informații proaspete vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

La acest nou album, de pe care a fost extras single-ul “Alone“, Selah Sue lucrează de mai bine de un an. În septembrie 2013, în cadrul unui interviu acordat InfoMusic, artista ne-a povestit despre stadiul în care se afla discul, precum și despre o serie de colaborări pe care le avea deja pregătite. La momentul respectiv, Selah Sue tocmai încheia înregistrările demo-urilor, fiind în căutarea producătorului potrivit.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com