Selah Sue feat. Childish Gambino – Together (Lyric Video)

Selah Sue feat. Childish Gambino – Together

Artista belgiană Selah Sue a lansat o nouă piesă, intitulată “Together”. Melodia este înregistrată împreună cu Childish Gambino și vine în completarea piesei lansate în urmă cu câteva săptămâni, ”Alone”.

“Trebuie să fi simțit singurătatea pentru a te putea bucura din plin de compania cuiva”, ne spune Selah Sue în versurile noului single “Together“.

Cu aceeași înțelepciune atipică vârstei, tânăra artistă completează astfel mesajul single-ului lansat anterior, “Alone“, prin care vorbea despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

De la o stare la alta, Selah Sue navighează astfel fără efort spre zone emoționale profunde, apelând la noi influențe muzicale. Piesa “Together“, lansată în colaborare cu Childish Gambino, va fi inclusă pe cel de-al doilea material discografic al artistei, ”REASON”. Pentru acest album, Selah Sue a colaborat cu producători precum Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) și Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim), procesul de înregistrare și masterizare a noilor piese fiind unul îndelungat și solicitant.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue în 2013, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Albumul ”REASON” este așteptat pe piață în martie 2015, până atunci fanii artistei putându-se bucura de EP-ul ”Alone”, ce va fi lansat pe 4 decembrie.

Tracklist “ALONE” – Selah Sue:

Alone
Together (feat Childish Gambino)
Time
Won’t Go For More (Acoustic)

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com