SHIVA – Music Orgy (Audio + Poze)

SHIVA a lansat melodia “Music Orgy”.

Shiva isi face intrarea in showbiz cu indrazneala. Tanara cantareata pozeaza nud pentru coperta primului single, Music Orgy, produs de Radu Sirbu de la Rassada Music.

Pentru ca isi doreste sa faca muzica pe care o reprezinta, fara reguli, limite sau trenduri, plina de senzualitate si sex-appeal, Shiva declara:

“Am dat startul unui proiect in care eu cred foarte mult, un proiect foarte curajos, care ma defineste ca persoana! In echipa noastra e o chimie extraordinara, iar Sianna si Radu Sirbu au reusit sa ajunga, rapid, pe aceeasi lungime de unda cu mine si sa potriveasca mixul de stiluri muzicale, pe care mi-l doream, intr-un tot intreg. Elementul care a adaugat calitate piesei a fost faptul ca s-au tras instrumete reci, saxofonul si vioara, cu cei de la Mhala Rai Banda, cunoscuti peste hotare pentru coloana sonora a filmului Borat!

De mica am fost o persoana care a crezut mult in vise ei, si imi aduc aminte cum le spuneam parintilor ca voi face piese cu cei mai tari, iar acum imi traiesc visul si ma declar fericita!” La doar 21 de ani SHIVA, are o vasta experienta muzicala. De la varsta de 3 ani, a invatat sa cante la pian, chitara si vioara, pentru ca mai tarziu sa urmeze cursurile de canto la sectiunea de Muzica usoara de la Liceul de Arta “Sabin Dragoi”.

Pentru coperta primului sau single, a realizat si o sedinta foto hot, iar vestimentatia a fost asigurata de „mama natura”, artista pozand in costumul Evei. „Pentru primul meu shooting mi-am dorit un concept diferit, pentru ca am obosit sa tot vad haine pompoase si scumpe, care tind sa dea mai multa valoare persoanei, asa ca am renuntat la orice articol vestimentar, si la orice inhibitie, pentru a ma simti bine cu mine insami. Codul de bare face parte dintr-un concept simplu, al femeii care a ajuns sa fie vazuta in societate ca un produs sau ca un simplu obiect, din ce in ce mai des, iar impreuna cu echipa mea il vom dezvolta odata cu aparitia videoclipului. Pana atunci, ii invit pe toti sa asculte, dar si sa danseze pe ritmul unei „orgii muzicale”.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com