Sia Furler – Chandelier (Videoclip)

Sia Furler a lansat videoclipul melodiei “Chandelier”.

Sia Furler, artista australiană cunoscută pentru colaborările cu Celine Dion, Eminem, David Guetta, a lansat videoclipul primului său single după o pauză de aproape 4 ani. Piesa se numește “Chandelier” și este extrasă pe noul album “1000 Forms of Fear”.

După o perioadă îndelungată în care și-a concentrat atenția asupra colaborărilor cu nume sonore ale industriei muzicale, Sia Furler revine cu un single nou, ce promovează cel de-al șaselea său album. Piesa îmbină stilurile electro, pop și reggae, potrivindu-se foarte bine unei atmosfere de club. “Chandelier” beneficiază de un videoclip regizat de Sia împreună cu Daniel Askill.

La 38 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo –  “Taken for Granted” – cât și piese de succes realizate în colaborare cu artiști precum: Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cuDavid Guetta  piesa “Titanium“, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa “Wild Ones“, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia Furler are 5 albume în discografie: “OnlySee” (1997), “Healing Is Difficult” (2001), “Colour the Small One” (2004), “Some People Have Real Problems” (2008) și “We Are Born” (2010). Artista lucrează momentan la cel de-al șaselea disc, ce va include și noul single “Chandelier“. Piesa este compusă de Sia Furler împreună cu Jesse Shatkin, fiind produsă de Greg Kurstin.

“Piesa “Chandelier” este una dintre cele mai atent finisate compoziții ale sale de până acum, fiind echipată cu un beat contagios, ce sună diferit de pop-ul tradițional, un refren exploziv și o voce care urcă și coboară într-un mod acrobatic pe care numai Sia ar putea să-l execute. Este fenomenală, are un talent incredibil și am fost extrem de încântat de piesă. Acum că a devenit single – ăsta e un vis împlinit pentru mine”, a declarat Jesse Shatkin, ce care a lucrat cu Sia pentru noua piesă.

Sursa infoMusic

One Response to Sia Furler – Chandelier (Videoclip)

  1. […] (2010). Artista lucrează momentan la cel de-al șaselea disc, ce va include și noul single “Chandelier“. Piesa este compusă de Sia Furler împreună cu Jesse Shatkin, fiind produsă de Greg […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com