Silviu Pasca – Crazy MTFKR (Videoclip)

Silviu Pasca – Crazy MTFKR

Silviu Pasca lanseaza Crazy MTFKR! Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusă de echipa de producători: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian și Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pașca în colaborare cu Smiley, Dorian și Mike Obinna Chigbundu.

„Crazy MTFKR este un single care nu se încadrează în niciun curent muzical autohton, în definitiv nici nu am urmărit acest lucru, am convenit să facem o piesă aşa cum simţim noi şi să îi dăm drumul în lume”, spune artistul.

Videoclipul este o producție HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizată de Ionuț Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din cărțile de benzi desenate.

Notorietatea a câștigat-o în cel de-al doilea sezon de la ”Vocea României”, în echipa Smiley. Silviu Pasca si-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar în 2013 a lansat, în colaborare cu Feli, piesa „Prima piatră”. În paralel, a adunat o gașcă de instrumentiști și a pus bazele proiectului „The Guy”.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com