Slash – World On Fire (Lyric Video)

Slash a lansat un lyric video cu conținut explicit pentru piesa ce dă titlul noului album “World On Fire”. Discul va apărea pe piață în septembrie 2014, sub egida Roadrunner Records.

La aproape 2 ani de la apariția pe piață a albumului “Apocalyptic Love“, Slash revine cu primul single de pe noul disc, “World On Fire“. Piesa ce dă titlul celui de-al treilea material dicografic este promovat printr-un lyric video cu versuri și conținut video explicite.
Fostul chitarist Guns N’ Roses și colegii din trupa Myles Kennedy and the Conspirators vor lansa albumul “World On Fire” pe 15 septembrie, când casa de discuri Roadrunner Records va începe distribuția acestuia. Pentru acest album trupa a lucra cu producătorul Michael “Elvis” Baskett, care a mai colaborat cu solistul Myles Kennedy pentru cealaltă trupă a sa, Alter Bridge. Veteranul producător a colaborat de-a lungul carierei cu nume mari din muzica rock: Incubus, Limp Bizkit, Puddle of Mudd sau Iggy Pop.

“Trebuie să recunosc: din punct de vedere conceptual am simțit că “Apocalyptic Love” va fi un material greu de egalat, însă pot spune cu toată încrederea că de data asta suntem și mai bine pregătiți și înarmați. Pe lângă faptul că simt că noul material va depăși nivelul precedentului disc, cred totodată că acum suntem de 10 ori mai bine închegați ca trupă decât eram în urmă cu doi ani. Noul album este mai serios, dar în același timp și distractiv, un astfel de balans fiind greu de obținut. Piesele sunt mai murdare, mai dure și mai incisive. Exact în zona în care mă simt cel mai confortabil. Suntem extrem de entuziasmați și nerăbdători să eliberăm bestia.”- Todd Kerns

La începutul lunii noiembrie Slash și Myles Kennedy and the Conspirators vor pleca într-un turneu european de promovare, aceștia confirmând concerte în Irlanda, Italia, Polonia, Germania, Belgia, Marea Britanie, Olanda și Elveția. Rămână de văzut dacă Slash și colegii Myles Kennedy, Todd Kerns și Brent Fitz vor reveni în România după concertului susținut pe 5 februarie 2013 la Sala Palatului din București.

Tracklist “World On Fire” – Slash:

1: World on Fire
2: Shadow Life
3: Automatic Overdrive
4: Wicked Stone
5: 30 Years To Life
6: Bent To Fly
7: Stone Blind
8: Too Far Gone
9: Beneath The Savage Sun
10: Withered Delilah
11: Battleground
12: Dirty Girl
13: Iris Of The Storm
14: Avalon
15: The Dissident
16: Safari Inn
17: The Unholy

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com