Smiley – Nemuritori (Videoclip)

Smiley a lansat videoclipul pentru melodia “Nemuritori”.

Smiley a lansat videoclipul piesei “Nemuritori”, al patrulea single extras de pe albumul “Acasă”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului #SELFIE, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.

Smiley face și el parte din distribuția filmului regizat de către Cristina Iacob, alături de nume importante ale cinematografiei românești, precum Florin Călinescu sau Răzvan Vasilescu. Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production și este inclusă, ca bonus track, pe cel mai recent album al artistului, disc care s-a vândut în peste 30.000 de exemplare și care este disponibil în toate magazinele de profil.

“Am scris această piesă cu gândul la oamenii normali, care prin curaj și cu forța visurilor, au reușit să facă fapte remarcabile, câștigându-și astfel “nemurirea” în memoria colectivă sau, măcar, în cercul lor de prieteni. Piesa este pentru toți cei care sunt la vârsta adolescenței, care se pregătesc să susțină, în curând, examene, este despre vârsta la care cu toții credem că suntem nemuritori, sentiment care ar trebui să persiste toată viața”, declara Smiley.

Prima comedie cu și despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane în România, #SELFIE spune povestea a trei adolescente absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapada la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele două zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe.

Videoclipul piesei “Nemuritori” a fost filmat la Teatrul de Vară Capitol, locul în care se desfășoară o petrecere plină de energie și culoare, la care se adună toate personajele care au luat parte la acțiunea filmului.

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com