Sonic-E & Woolhouse feat. Misty – Fire (Videoclip)

Misty, alias Alexandra Pavel, revine in atentia publicului cu o noua piesa, un featuring incendiar cu Sonic-e & Woolhouse, “Fire!”.

Tema piesei este semnata de un alt producator olandez, aceasta fiind lansata pentru prima data in anii ’90, bucurandu-se inca de pe atunci de un real succes. Sonic-E&Woolhouse au readus piesa in atentia publicului alegand-o pe frumoasa Misty sa interpreteze partea vocala pentru un plus de senzualitate.

Cei doi DJ nu sunt la prima colaborare cu un artist roman, acestia semnand piesa “Tonight” ( feat. Amna) si avand la activ remixuri pentru piese din repertoriul Akcent sau Antonia.

Misty a devenit cunoscuta toamna trecuta cu ocazia lansarii “Bang”, care a inregistrat in scurt timp peste 222.000 de vizualizari. Astfel, aceasta a patruns pe piata internationala si a obtinut contracte de colaborare cu case de discuri din afara tarii.

“Piesa ‘Fire‘ are un stil diferit fata de ceea ce inseama Misty dar este o piesa cu potential iar eu am fost si voi fi incantata sa am posibilitatea de a experimenta tot felul de stiluri in paralel cu produsul meu, Misty.”

Legat de filmari, solista a declarat ca au fost cu adevarat distractive, astfel ca rezultatul final este in concordonta cu personalitatea ei. De altfel, dansatoarea este nimeni alta decat Larisa Bercea, fosta concurenta la “Romanii au talent”, cea care ne-a impresionat cu figuri complexe de pole-dancing.

Planurile de viitor ale interpretei vizeaza explorarea laturii creative, implicarea activa in producerea pieselor si alte colaborari… incandescente.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com