Sore – Inima (Videoclip)

Sore – Inima

Dupa succesul inregistrat de single-ul “Dor sa-ti fie dor”, Sore revine cu o noua piesa, perfecta pentru vara, “Inima”.

Piesa a fost compusa de Sore, alaturi de Mihai Andrei si Elena Morosanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Morosanu si Diana-Alexandra Moraru.

“Dupa cum spune si titlul piesei, mi-am ascultat si de aceasta data inima si instinctul. ‘Inima’ mi s-a parut cea mai potrivita alegere ca follow-up dupa ‘Dor sa-ti fie dor’. Este o piesa la fel de sincera, al carei mesaj imi doresc sa ajunga tot la fel de aproape de inimile ascultatorilor”, a spus Sore.

In cele patru zile de filmare, Sore a facut wakeboarding la Snagov, in locatia Dolce Vita, cu ambarcatiunea Nautique Super Air 210, a filmat pe malul marii, la Briza Pub & Beach din Mamaia, in preajma hotelului Orfeu, si a sarit in tandem cu parasuta, la TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni.

“A fost un clip plin de peripetii! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am si filmat pe parcursul a mai multor zile. ‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare placere, am sarit pentru prima oara in viata cu parasuta, special pentru filmari – mereu am cautat un motiv sa aman acest moment, nu aveam suficient curaj. Ma bucur ca am reusit sa introduc intr-un singur clip doua sporturi extreme, saltul cu parasuta si wakeboardingul, pe care il practic de un an”, a mai spus artista.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com