The Speakers – Fashion (Videoclip)

The Speakers – Fashion

Dupa atmosfera rock & roll, retro a clipului Lullaby, trupa The Speakers, revine cu un nou videoclip pentru sfarsit de 2014, la o piesa noua, cu un sound diferit, intitulata Fashion.

Atat clipul cat si piesa reprezinta o noua abordare, o rebrenduire a trupei, cu o imagine si un sound mai actual. Desi titlul piese sugereaza “un statement” pentru industria modei, aceasta vorbeste despre consumerism si starea actuala in care se afla atat moda cat si starea de spirit a oamenilor care , desi nu au legatura directa cu acest domeniu, devin adevarati consumatori ai fenomenului. Totul devine un mod de viata, in conformitate cu noile tendinte, de la haine, tabieturi, loc de munca, modul in care iti decorezi casa sau chiar locurile pe care le frecventezi pentru socializare.

Clipul este unul de imagine, iar filmarile au durat o zi, intr-o singura locatie, o casa superba, veche de peste 100 de ani din centrul Bucurestiului.

Mesajul trupei este sustinut de unii dintre cei mai vizibili si influenti oameni din industria modei din Romania, care au acceptat sa apara in videoclip si sa-si spuna parerea despre ce inseamna moda pentru ei : Ovidiu Buta , Silvia Popescu , Maurice Munteanu , Ana Morodan , Stephan Pelger , Marta Popescu , Aureliu Surulescu , Laura Lazar , Joaquin Bonilla , Madalina Dorobantu , Dan Zarug .

Regizorii clipului au fost Andre Rizo si Vicentiu Oktavianus, iar D.O.P a fost Toni Cartu.

‘’Piesa a fost produsa in studioul ARM Production , iar versurile le-am scris eu. Am vrut sa arat ce inseamna azi moda . Fac parte din lumea asta si cred ca totul este consumabil, oamenii se plictisesc prea repede. Am vrut sa subliniez ca moda este un aspect al vietii foarte important si ca uneori ajungem sa ne ghidam viata in jurul ei. Asa cum in piesele noastre ‘’ The devil inside’’ , ‘’City of clouds’’ , ‘’My way’’, ‘’Breaking through’’ abordam subiecte ca nastere , iubirea , moartea , visele , asa am vrut sa abordam subiectul modei dintr-un unghi care ne face sa ne dam seama cat de influentati si influentabili putem fi de moda‘’ a declarat Vicentiu Oktavianus, solistul trupei.

The Speakers sunt una dintre trupele foarte promitatoare din noul val de muzica pop-rock/indie. Au atras atentia asupra lor cu piese ca 6 o’clock si Lullaby, iar rapid au ajuns sa aiba un fan base fidel si o multime de concerte in Bucuresti si in tara.

Seamana cumva cu Depeche Mode ?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com