Station 4 – Lumea Este Mare ( Lyric Video )

Station 4 – Lumea Este Mare

Station 4, bine cunoscutul boy band lansat in urma show-ului X Factor, revine cu cel mai nou single, numit “Lumea este mare”!

Anul trecut, Station 4 a ajuns in semifinalele concursului Eurovision, alaturi de Renee Santana, fiica celebrului Carlos Santana.
Cel mai nou single al celor patru baieti, “Lumea este mare”, a fost compus, in studioul Mango Records, de Dorian Oswin.
“Ne place mult noua piesa, este un produs al generatiei noastre si ne-am putut exprima liber la studio, iar la flmarile lyric video-ului a fost foarte amuzant. Trebuia sa ii daruim fetei o floare si nu era absolut nicio florarie in zona, asa ca, am gasit… o planta interesanta si am cules din ea! 🙂

Tot lyric video-ul este plin de intamplari amuzante, intareste ideea piesei, aceea ca nu ai nevoie de nimic ca sa fii fericit sau sa iubesti. Nu conteaza banii sau alte lucruri, trebuie sa fii tu si sa iti deschizi sufletul catre persoana iubita, iar restul vine de la sine.”

Noi speram ca piesa sa trasmita mesajul despre care am povestit mai devreme iar cei care ne asculta si ne plac sa inteleaga ca fericirea sta in lucruri marunte”, e-au declarat baietii de la Station 4.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com