Stella feat. Cabron – Zambete calme (Audio)

Stella feat. Cabron – Zambete calme

Stella și Cabron au colaborat pentru noul single “Zâmbete calme”.

Ce faci atunci când ești înconjurat de drame, când dezamăgirile se întâlnesc la fiecare pas, iar cei cărora le-ai oferit încredere au preferat să o ignore? Stella ne sfătuiește să afișăm un zâmbet calm pe buze cu care putem alerga “printre drame” și care ne ajută să mergem mai departe.

Artista tocmai a lansat o nouă piesă, alături de Cabron, cu un ritm ce amintește de recentul hit lansat de Sia – ”Chandelier”. Vocea Stellei reuseste să creeze un efect hipnotizant, iar intervenția lui Cabron condimentează piesa.

“Muzica este un limbaj prin care reușesc să exprim dincolo de cuvinte, chiar dincolo de sentimente… Zâmbete calme vorbește despre lucruri care nu se vorbesc de obicei, despre suspiciuni, despre dorințe ascunse, despre ecoul strigătelor inimii, și mă bucur că un artist cu un cuvânt greu de spus cum e Cabron, a intrat în jocul meu și al lui Boier Bibescu, producătorul meu muzical”, a declarat Stella.

“Îmi propusesem de mult să fac o piesă cu Stella și, iată că s-a nimerit ca Zâmbete calme să fie piesa potrivită… poate nu întâmplător!” – Cabron

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com