Steve Angello feat. Dougy Mandagi – Wasted Love (Audio)

Steve Angello feat. Dougy Mandagi – Wasted Love

Steve Angello, unul dintre cele trei staruri care au format Swedish House Mafia, ne surprinde cu “Wasted Love”, primul single de pe viitorul sau album intitulat “Wild Youth”. Piesa este cantata de Dougy de la The Temper Trap.

Am vrut sa gasesc un echilibtru intre dance si indie si am fost destul de retinut doar pentru a crea acel moment in care este vorba numai despre melodii si piese, a declarat Steve Angello. Daca i-a reusit, voi decideti, dupa ce auziti “Wasted Love”, o colaborare cu Dougy Mandagi de la The Temper Trap ce reprezinta primul extras pe single de pe viitorul album.

In timp ce ascultatorii obisnuiti de muzica mainstream se vor bucura de “Wasted Love” si vor face cunostinta cu Steve Angello, vechii fani ai DJ-ului si producatorului suedez vor astepta cu nerabdare pachetul de remixuri pentru acest single. “Wild Youth” se anunta un album ce iese din tiparele EDM (electronic dance music), Steve Angello asumandu-si riscul de a fi criticat de publicul fidel.

Comparati “Wasted Love” cu “Yeah” sau cu ultimele colaborari ale lui Steve (Payback si Gods) si veti vedea o diferenta uriasa. Ruperea Swedish House Mafia l-a schimbat pe Steve Angello, iar acest lucru se vede si in muzica lui.

“Wasted Love” va fi lansat pe 22 iulie 2014 cu label-ul Columbia Records (Sony Music).

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com