Steve Angello vs. Dimitri Vangelis & Wyman – Payback (Audio)

Steve Angello vs. Dimitri Vangelis & Wyman – Payback

Asteptata de aproape un an de zile, “Payback” este o bijuterie progressive house pe care Steve Angello si baietii sai de la Size Records au tot pus-o in seturile lor. In sfarsit, a fost lansata .

Cu un sound tipic productiilor de la Size Records, label-ul lui Steve Angello, “Payback” este catelogata de cateva luni bune drept unul dintre release-urile acestui an. Reusita vine ca urmare a colaborarii dintre boss-ul Steve Angello si duo-ul Dimitri Vangelis & Wyman, un nume tot mai prezent la Size.

Despre Steve Angello stiti deja destule. Este unul dintre cei trei staruri Swedish House Mafia, detine Size Records si a lansat de-a lungul carierei sale productii si colaborari care au ramas in istoria muzicii dance.

In schimb, Dimitri Vangelis & Wyman sunt doua figuri relativ noi pe harta muzicii electronice. Noi am vorbit despre ei la inceputul anului, cand am remarcat “Rebel”, colaborarea pe care acestia au semnat-o la Size Records alaturi de AN21.

“Payback” a fost lansata astazi cu Size Records si Columbia si promite mult. E deja prezenta in seturile DJ-ilor cunoscuti, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam sa o vedem pe podiumul Beatport.

Asculta mai jos si spune-ti parerea.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com