Sunrise Inc feat. Da Fleiva – Indiferente (Lyric Video)

Sunrise Inc a lansat impreuna cu Da Fleiva melodia “Indiferente”, melodie ce vine insotita si de un lyric video.

Un nou featuring, al doilea single cu versuri in limba romana si un stil muzical inedit pentru cei 2 baieti de la Sunrise Inc, odata cu lansarea piesei „Indiferente”.

Single-ul compus de catre Adi, Silviu, Da Fleiva are un beat urban, completat si de partea de rap a lui Da Fleiva si vine insotit de un lyric-video, regizat de catre Sunrise Inc si filmat in mai multe locatii din Bucuresti.

Suntem foarte bucurosi de noua colaborare. Au trecut aproape 2 ani de cand am lansat o piesa in limba romana -“Toate femeile pleaca” si am decis ca este timpul sa lansam un nou single in limba noastra materna. Cu Da Fleiva ne cunostem de cativa ani, de mult timp voiam sa lucram impreuna, insa am asteptat momentul oportun”, declara baietii de la Sunrise Inc.

Sper deosebire de single-ul Eselamor, care te duce cu gandul la verile fierbinti si pline de pasiune, in stil spaniol, „Indiferente” este un single melancolic, cu un mesaj sincer si direct despre acea poveste de dragoste care s-a incheiat, dar, in urma careia, a ramas „aroma de cafea”.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com