SuperChill – Curcubeu (Videoclip)

SuperChill – Curcubeu

Trupa SuperChill nu stă locului nici o secundă și pregătește constant surprize pentru fani. De data aceasta tinerii percuționiști, muzicieni și dansatori lansează primul lor videoclip oficial la piesa ”Curcubeu”!

Debordează de energie, sunt extrem de pozitivi și veseli, iar primul lor videoclip nu avea cum să fie altfel.
Filmat într-un decor natural, materialul video ne introduce imediat în lumea plină de culoare a celor de la SuperChill, acolo unde nimeni nu are voie să se gândească la problemele cotidiene. Ba, din contră, suntem invitați să privim viața în mii de culori și să ne concentrăm pe fiecare clipă, care trebuie trăită la maxim!
“Am vrut să le arătăm oamenilor felul în care privim noi lumea. Suntem realiști, dar niciodată nu încetăm să gândim pozitiv, indiferent de problemele care apar. Suntem de părere că universul îți dă înapoi ceea ce-i oferi, iar dacă noi îi oferim gânduri frumoase, cu siguranță ne va răsplăti în același mod. Vă invităm să intrați în lumea SuperChill și să uitați, fie chiar și pentru câteva minute, de toate problemele de care aveți parte. Trageți aer în piept, închideți ochii și sigur veți găsi rezolvări pentru tot!”

Clipul a fost filmat chiar în regia celor de la SuperChill, cu ajutor din partea ProfessionalPhotography.ro pe partea de imagine și Videoaeriene.ro pentru cadrele filmate la înălțime.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com