Susana – Feel You Here (Beat Service Remix) -Audio-

Susana – Feel You Here (Beat Service Remix)

Cu aproape 100.000 de fani pe Facebook, Susana este una dintre cele mai cautate voci din muzica trance, colaborand de-a lungul timpului cu cei mai tari producatori. “Feel You Here” este noul single Susana si se bucura de un remix extraordinar de la Beat Service, cei doi artisti bifand astfel o noua colaborare impreuna.

“Reach The Sun”, “Different Words” si remixurile pentru “Closer” si “Nothing At All” sunt cele patru piese care deja consacra faptul ca orice colaborare intre Susana si Beat Service este o piesa de zile mari. “Feel You Here”, noul single Susana, primeste un remix exceptional de la estonianul Beat Service, confirmand din nou faptul ca Beat Service + Susana = trance la cel mai inalt nivel.

“Feel You Here” s-a auzit aseara in ambele show-uri radio consacrate, A State of Trance cu Armin van Buuren si Global DJ Broadcast cu Markus Schulz. Pe Susana o vom putea vedea live la Bucuresti pe 4 octombrie, in cadrul Armada Night, unde va canta multe dintre hiturile care au facut-o cunoscuta.

Sa speram ca vom auzi la Arenele Romane “RAMelia”, “Risk Worth Taking”, dar si “Reach The Sun”, piesa cu Beat Service pe care am inclus-o in topul pieselor trance de anul trecut. Plus piesa pe care tocmai am ascultat-o impreuna.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com