Tamy feat. Hevito – Yarabi (Videoclip)

Tamy feat. Hevito – Yarabi

Frumoasa cantareata Tamy ne-a pregatit o surpriza incendiara! Astazi lanseaza videoclipul piesei “Yarabi”, in featuring cu pasionalul dominican, Hevito.

“Yarabi” a luat nastere in studioul Full Boss (Marius Magic Juice & Yolo) si vorbeste despre iubiri pasionale si distractie.

“Piesa Yarabi”, vine cu o energie foarte pozitiva si cu un sound care va face sa vibreze orice persoana o va asculta! Colaborarea cu Hevito m-a incantat foarte mult, pentru ca este un artist foarte talentat si are o carisma aparte! Imi doresc ca publicul sa perceapa piesa exact asa cum a si fost conceputa, si anume, cu foarte multa bucurie si chef de petrecere”, declara frumoasa Tamy.

Ce raspuns ii da Hevito lui Tamy in aceasta piesa? “Cine vrea iubire si fericire, sa vina in Republica Dominicana! Acolo toata lumea traieste pentru a se distra, pentru a iubi si pentru a se bucura de fiecare moment din viata”, ne spune exoticul artist.

Videoclipul, in regia Rival Film (Florin Botea), este unul de imagine, iar povestea piesei este redata intr-un mod inedit, iar legatura dintre Tamy si Hevito este una incontestabila.

Claudia Musat a asigurat make-up&hair pentru clipul “Yarabi”, iar a fost asigurat styling-ul de Emiliano Shyne.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com