Taxi – Dear Americans (Lyric video)

Taxi – Dear Americans

Cu diplomație și umor, trupa Taxi pune punctul pe ”i” într-un subiect fierbinte al actualității. “Dear Americans” este prima piesă a formației adresată exclusiv poporului american și, inerent, celui rus. Spre deliciul publicului, melodia include și versuri în limba rusă.

După 15 ani de carieră, trupa Taxi a realizat cu consternare faptul că, în toată această perioadă, s-a adresat în exclusivitate poporului român, ignorând cu desăvârșire celelalte popoare ale planetei. Drept care, în cadrul unei ample acțiuni menite să aducă reparații morale tuturor acestor popoare, Taxi începe prin a adresa un mesaj de pace, prosperitate, stimă și prietenie poporului american, prin intermediul piesei “Dear Americans”.

Trupa Taxi profită de subiectul piesei pentru a transmite un mesaj identic – de pace, prosperitate, stimă și prietenie – poporului rus.

În luna martie a acestui an, trupa Taxi a aniversat 15 ani de activitate în cadrul unui concert cu o listă lungă de invitați. La evenimentul desfășurat pe 17 martie la Sala Palatului, formația i-a avut alături pe Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

Tot anul acesta, Taxi a lansat și un nou album, intitulat sugestiv ”15”.

Tracklist ”15” – Taxi:

Ce s-a-ntamplat
No smoking
Tacerea din ochi
Karma, zenu si feng shuiu
Echlibru perfect
Strada mea c-un singur bec
Iubeste-ma in doze mici
Subtitrarea la romani
Ca si
Puneti inima si iubiti
Same old race
Life on success
NonStop
Esti iubila
un sfarsit e un inceput (de chelie)

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com