The dAdA – Geamul potrivit (Video)

Trupa “The dAdA“, membri ai familiei Sprint Music, a lansat videoclipul celui mai nou single, “Geamul potrivit”.

Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. Personajul cheie este un copil, observator ce are puterea timpului. El ii da posibilitatea actorului  George Pistereanu sa schimbe lumea, intorcandu-se in timp.  George Pistereanu este cunoscut din celebrele filme romanesti: “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy”. In videoclip  apar si două personaje negative. Shift este cel ce intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada.

“Trei oameni au intervenit in mijlocul filmarilor si mi-au dat portofelul pe care il “scapasem” pe jos. Foarte tare! Inca un motiv sa cred in oameni”, a declarat chitaristul trupei, Theo.

“Sunt foarte multumit ca am reusit sa transpunem in aceasta piesa optimismul care ne caracterizeaza pe noi în fiecare zi. Piesa si videoclipul vorbesc despre a face lucrurile la timpul lor, despre a oferi ceva celor din jurul nostru, despre a ne aduce un aport la fericirea lor si, prin ei, la fericirea noastra”, sustine basistul Mihai.

Vocalistul trupei, Septimiu, a măartursit ca s-a distrat la filmari.

“A fost super funny cum, in timpul filmarilor, cand eu jucam rolul chelnerului, cineva a venit la mine si m-a intrebat daca pot sa il ajut cu un loc de munca. Venise pentru un interviu”, a marturisit el.

“Desi trebuia sa jucam un rol, in scena bataii, Zhao mi-a scapat cateva bucati mai serioase (n.r.: rade). Dupa aia s-au cam incins lucrurile si mi-am dat si eu drumul la lovituri. Pentru cateva zeci de minute am uitat de prietenie, dar ne-am impacat dupa filmari la o bere”, a adaugat Bob (tobe).

 

VIzioneaza clipul :

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com