Theo Rose – Te Quiero (Videoclip)

Theo Rose – Te Quiero

Theo Rose, cea mai frumoasă adolescentă din showbiz, a dat microfonul pe armă în cel mai recent videoclip al sau, realizat pentru piesa „Te Quiero”.

Piesa lansată este soundtrack-ul perfect pentru orice party, iar videoclipul parcă ne transpune într-un film de acţiune cu Tom Cruise, în care Theo joacă rolul unui agent secret sexy şi nemilos. Artista primeşte o misiune dificilă, aproape imposibilă, pe care trebuie să o ducă până la capăt cu succes. Însă obstacolele nu se lasă aşteptate, iar Theo se vede nevoită să aleagă între a-şi împlini datoria sa de agent sau a trăi o poveste de iubire. Ce va triumfa? Răspunsul îl vom afla urmărind videoclipul.

Despre filmarea clipului, Theo a mărturisit : “A fost o experienţă extraordinar de frumoasă dar şi grea, a trebuit să mă antrenez mult la sală şi în poligonul de tragere, dar am savurat fiecare moment, mă regăsesc perfect în acest rol ” ne mărturiseşte ea.

Piesa este o coproducţie Roton Music şi Mixton Music şi a fost compusă de Cătălin Dascălu în colaborare cu producătorul spaniol Albert Kick, iar videoclipul poartă semnătura regizorului Ciprian Iacob.

Theo Rose s-a remarcat în această vară cu piesa « Pe Bune » cu care a reuşit să ne răcorească în zilele toride şi al cărei videoclip a putut fi urmărit pe aproape toate televiziunile muzicale de la noi. Mai mult, piesa a înregistrat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. În această toamnă am putut-o admira pe Theo în rolul de co-prezentatoare a show-ului de televiziune KIDSing.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com