Tiare feat Veo – Con tu amor (versiune in limba romana) -Videoclip-

Tiare feat Veo – Con tu amor

Este o apariţie senzuală, cu o voce şi un talent aparte. Tiare este o nouă voce bună a muzicii româneşti, iar astăzi, chiar la începutul toamnei, în premieră pe Libertatea.ro, îşi lansează videoclipul pentru primul ei single “Con tu amor”.

Piesa, cu aer latin, compusa de Eduard Alexandru, pe versurile scrise de Lucia Dumitrescu, este un featuring cu Veo, si exprima o dragoste jucăușă, un joc de noroc al inimii, în care zarurile sunt de mult aruncate.

Frumoasa artista si-a ales un nume de scena pe masura, inspirat din florile exotice: “Tiare”, ce au un parfum dulce și intens, impetuos și atractiv. Cu o aromă exotică, floarea de ”Tiare” atrage, incită și aduce un strop de magie în parfumuri, la fel ca ritmurile muzicale pe care interpreta le aduce in atentia ascultatorilor.

“Con tu amor este primul meu single. Este energic, iar ritmurile latino pe mine chiar mă fac să vibrez. Am adăugat un strop de dragoste, pentru farmec. O dragoste jucăușă, un joc de noroc al inimii, în care zarurile sunt de mult aruncate. Totuși, ca în viață, visăm la o iubire unică, împărtășită, adunăm speranțe și dansăm odată cu ele, credem în ”El”. La final, poate fi doar un vis frumos. Sper să vă placă, să rezonați și să fiți alături de mine, iar eu promit sa nu va dezamagesc si sa revin cu surprize! Povestea mea a început odată cu aplauzele oamenilor dragi mie, care au crezut în vocea mea. Am simțit atunci că pot oferi mai mult decât un moment într-un cadru familiar și că pot primi mai mult decât aplauze și îmbrățișări. Am simțit că pot să înfloresc, să eman căldură și arome dintre cele mai plăcute. De aici și numele meu de scena.”, spune Tiare.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com