Toni Braxton feat. Babyface – Roller Coaster (Lyric Video)

Toni Braxton si Babyface au facut public un nou single de pe albumul “Love, Marriage & Divorce” intitulat “Roller Coaster”.

Acesta este al doi-lea single dupa ”Hurt You“ extras de pe noul album de duete ”Love, Marriage & Divorce“.

Anul trecut Toni Braxton declara ca se retrage din muzica.

“Nu mai simt iubire pentru muzica. Nu ma mai atinge si nu ma mai face sa simt acel lucru special in timp ce cant. Nu sunt sigura de ceea ce voi face in continuare cu viata mea. Poate trec printr-o criza de varsta. Muzica nu mai este în inima mea si urasc sa spun asta”, declara anul trecut Toni Braxton in cadrul emisiunii Good Morning America .

La aproximativ jumatate de an de la acest anunt, Toni Braxton a revenit pe piata muzicala cu noi colaborari  pentru albumul “Love, Marriage & Divorce“, ce va fi lansat pe 4 februarie 2014.

“Avand in vedere ca si eu si Babyface am trecut prin perioada tensionata a divortului, putem gasi resurse interne pentru a colabora pe melodii cu astfel de teme si putem compune impreuna in asa fel incat cei care asculta piesele sa se regaseasca in versurile lor”, a declarat Toni Braxton intr-un interviu acordat unui post de radio din Los Angeles.

 

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com