Tony Bennett & Lady Gaga – Anything Goes (Studio Video)

Tony Bennett & Lady Gaga – Anything Goes

Lady Gaga și Tony Bennett formează un duet electrizant pe ritmuri de jazz. “Anything goes” se numește noul single al celor doi, videoclipul oferind publicului imagini din studio, din perioada înregistrărilor. Piesa este extrasă de pe noul album de muzică jazz “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață pe 23 septembrie 2014.

După mai multe amânări, Lady Gaga și Tony Bennett au dezvăluit primul single de pe noul album de muzică jazz “Cheek to Cheek”. Piesa interpretată în duet de către cei doi artiști se numește “Anything goes” și este promovată printr-un videoclip ce prezintă imagini de la înregistrări.

Discul “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață în această toamnă, este o prelungire a colaborării din 2011, pentru piesa “The Lady Is a Tramp“. Bennett s-a arătat atunci extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei fiind extrem de măgulitoare.

“Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală, este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor.”

Pornind de la această primă impresie, Tony Bennett a considerat că ar fi păcat să nu profite de oportunitatea unei colaborări mai extinse. “Odată ce ai o idee bună, trebuie să știi să o fructifici la maximul potențial”, a mărturisit acesta.

Lady Gaga este, la rândul ei, încântată de această colaborare, mărturisind recent că îi este foarte ușor să interpreteze muzică jazz.

“Colaborarea a fost minunată. Totul a decurs extrem de natural.”

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com