Top 10 piese trance din toamna 2014 (Audio) + Mix

Top 10 piese trance din toamna 2014

A mai trecut un sezon si cade in sarcina noastra sa trecem in revista piesele ultimelor trei luni. Toamna, anotimpul cu cea mai multa melancolie, cu intoarcerea inevitabila la cursuri si cu schimbarile cele mai radicale pe partea de outfit, n-ar fi putut sa treaca fara noutati in muzica trance mondiala.

Producatorii nostri trance & progressive preferati au fost foarte creativi in ultimele 90 de zile. Noi am incercat sa va prezentam zilnic cele mai noi release-uri din muzica electronica, in special cele din zona trance, insa nu garantam ca am fost memorabili chiar de fiecare data.
Daca nu v-am captivat deja, speram sa reusim acum, cand tragem linie si va aducem in casti si difuzoare piesele trance si progressive care ne-au placut cel mai mult. Desigur, cele 10 productii care ne alcatuiesc selectia sunt lansate pe parcursul celor trei luni de toamna.

Selectia de mai jos e o propunere pentru fanii muzicii trance si nu reprezinta neaparat un top oficial. Top 10 Fall 2014 imi apartine, este subiectiv, dar reprezentativ pentru ceea ce se aude astazi pe scena trance.

Top 10 piese trance din toamna 2014

Above & Beyond feat. Zoe Johnston – We’re All We Need [Anjunabeats]

Heatbeat & Quilla – Secret [Armada Captivating]

Armin van Buuren – Save My Night (Mark Sixma Remix) [Armind]

Vintage & Morelli pres. Tandem – Ethereal [Colorize]

Gordey Tsukanov – Neptun [Saturate Audio]
Genix – Lux [VANDIT]

Ca de obicei, ordinea in care am mentionat titlurile nu reprezinta pozitia pieselor in clasament, ci in mixul de aproape 50 de minute pe care l-am realizat cu piesele din top si pe care il puteti asculta mai jos. Totusi, vom vorbi despre favoritele noastre.

Ne-a fost foarte dificil sa alegem 10 din zeci de piese care ne-au luat mintile in aceasta toamna, asa ca speram sa va dati seama cat de greu ne-am decis supra favoritelor noastre. Totusi, am hotarat: Arctic Moon feat. Noire Lee – Revolution e piesa acestei toamne pentru noi. E reprezentativa nu numai pentru gusturile mele, dar si pentru ceea ce s-a intamplat in ultima perioada in Romania.

In rest, nu puteam trece cu privirea noul single Above & Beyond, cea mai tare piesa de pe albumul de debut al argentinienilor de la Heatbeat sau remixul lui Beat Service pentru noul single al Susanei. In schimb, puteti vedea si nume noi in clasamentul nostru, artisti care promit multe in urmatoarea perioada: OBM Notion, Vintage & Morelli, Parker & Hanson si Gordey Tsukanov. Pe partea de case de discuri, Armada Music conduce cu 3 release-uri, iar Anjunabeats e pe locul secund cu doua piese.

Top trance toamna 2014 (mixat de Kristofer)

Partea cea mai tare e ca 3 dintre artistii care apar in top i-am putut vedea toamna aceasta la Bucuresti: Susana si Mark Sixma la Armada Night Live @ Arenele Romane, iar Armin van Buuren @ Romexpo, cu al sau show “Armin Only Intense”, probabil cel mai tare eveniment dance al anului in Romania.

Sezonul de iarna incepe cu Aly & Fila in Studio Martin, alaturi de Snatt & Vix, Sundancer si Alexandra Badoi, dupa care va continua cu mult asteptatele topuri de final de an: ASOT YearMix, ASOT Top 20 etc.

Ca si in anii trecuti, si noi va pregatim un clasament, asa ca asteptam propunerile voastre: care considerati ca sunt piesele trance & progressive ale anului 2014?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com