Tori Amos – 16 Shades of Blue (Audio)

Tori Amos a lansat noul single “16 Shades of Blue“.

Tori Amos a lansat un nou single, intitulat “16 Shades of Blue”. Piesa promovează cel de-al 14-lea material de studio, “Unrepentant Geraldines”, ce va fi disponibil începând cu data de 13 mai.

Discul poate fi achiziționat în mai multe variante: standard CD, digital download, pachet CD și DVD și dublu vinyl. Tori Amos va promova noul album și la București printr-un concert ce va avea loc pe 19 iunie la Arenele Romane. Evenimentul este organizat de Emagic iar biletele au prețuri cuprinse între 95 lei și 245 lei.

“Crescând în Carolina de Nord, partea de sud a țării m-a acompaniat mereu peste tot în lume. Nu-mi pot scoate asta din ADN. Nu știu dacă e ceva care s-a transmis genetic, pentru că mama are rădăcini în Eastern Cherokee. Aș putea spune, deci, că am asta în sânge. E ca și acum ai asculta pământul vorbindu-ți. Oriunde m-aș afla, pot să aud chemarea sudului. Chiar îmi place ideea că Trouble era o femeie tânără… O văd în călătoriile mele adeseori. E posibil să o fi știut cu mulți ani înainte, când aveam în jur de 20 de ani”, a declarat Tori Amos despre influența acestui disc.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com