Tori Amos – Trouble’s Lament (Videoclip)

Tori Amos a lansat primul videoclip de pe noul album, “Unrepentant Geraldines”. “Trouble’s Lament” este o piesă cu un sound întunecat, ce îmbină mai multe stiluri muzicale: americana, folk, flamenco, pop. Partea instrumentală a melodiei amintește de muzica compusă de Neko Case, Patty Griffin și Fleetwood Mac.

Cel de-al 14-lea material de studio Tori Amos a fost lansat pe 13 mai 2014 iar pe 19 iunie artista va promova albumul printr-un concert la București ce va avea loc la Arenele Romane. Discul poate fi achiziționat în mai multe variante: standard CD, digital download, pachet CD și DVD și dublu vinyl. “Trouble’s Lament” a fost compus de artista în vârstă de 50 de ani resimțind influențele zonei sudice a Statelor Unite.

“Crescând în Carolina de Nord, partea de sud a țării m-a acompaniat mereu peste tot în lume. Nu-mi pot scoate asta din ADN. Nu știu dacă e ceva care s-a transmis genetic, pentru că mama are rădăcini în Eastern Cherokee. Aș putea spune, deci, că am asta în sânge. E ca și acum ai asculta pământul vorbindu-ți. Oriunde m-aș afla, pot să aud chemarea sudului. Chiar îmi place ideea că Trouble era o femeie tânără…O văd în călătoriile mele adeseori. E posibil să o fi știut cu mulți ani înainte, când aveam în jur de 20 de ani”, a declarat Tori Amos.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com