Trei melodii noi lansate de Nick Jonas – Push – Nothing Would Be Better – Avalanche Ft. Demi Lovato. (Audio)

Nick Jonas

Nick Jonas nu pierde deloc vremea in asteptarea albumului sau solo si lanseaza trei piese noi, dintre care si un featuring cu Demi Lovato. Albumul va fi primul din cariera celui care a cucerit o multime de pustoaice alaturi de fratii sai.

Nick Jonas vrea sa arate ca poate canta si altceva decat muzica pop, asa ca pentru noul lui album vine cu ceva soul, dar cu influente din zona urban. Alaturi de Demi Lovato canta pe Avalanche, o power ballad in care vocile amandurora sunt puse in valoare. Take Over e un track dominat de bass, in timp ce pentru Push, Nick merge pe falsetto.

Nick Jonas ft. Demi Lovato – Avalanche (Audio)

Nick Jonas – Push (Audio)

Nick Jonas – Nothing Would Be Better (Audio)

Nick Jonas are parte de un inceput bun, dupa ce primul sau single, Jealous, a ajuns pana pe locul 28 in Hot 100. Cantaretul are sanse sa demonstreze ca poate avea succes si fara ajutorul fratilor sai, dar beneficiind din plin de fan base-ul pe care acestia si l-au castigat de-a lungul timpului. Grupul si-a anuntat oficial despartirea anul trecut, motivele variind de la consumul de droguri, la viata de familie sau chiar racirea relatiilor dintre cei trei frati.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com