Trey Songz Feat. Nicki Minaj – Touchin, Lovin (Videoclip Interactiv)

Trey Songz Feat. Nicki Minaj – Touchin, Lovin

Trey Songz o ia pe urmele altor artisti care au ales sa vina cu videoclipuri interactive. Intram cu totul in fanteziile lui Trey Songz care implica mai multe fete semi imbracate care se conformeaza tuturor dorintelor lui in clipul pentru Touchin, Lovin.

Nicki isi ia din nou locul de regina a rap-ului pe tron, imbracata intr-o rochi lucioasa si cu sceptrul in mana, iar fanii pot lua controlul asupra videoclipului cu ajutorul mouse-ului. E cel de-al doilea clip interactiv lansat de Atlantic Records dupa Wiz Khalifa si al sau Stayin Out All Night.

“I have a personal connection with my fans and I wanted this interactive video to be a way for them to get a glimpse into my world and my fantasies in a new way, a declarat Trey Songz despre clipul regizat de Jason Zada.

Touchin, Lovin este cel mai recent single lansat de pe albumul Trigga, dupa ce s-a bucurat de un super succes cu piesa Na Na. Intre timp, a mai venit cu videoclipuri pentru Smartphones, Smoke si Foreign. Nici Nicki Minaj nu sta degeaba si se pregateste de lansarea celui mai nou album al ei, The PinkPrint.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com