Two feat Lora – C’est la vie (Videoclip)

Two feat Lora – C’est la vie

TWO si Lora lanseaza un single inspirat din hiturile produse de Adrian Sina pentru Akcent: “C’est la vie”. Cei trei artisti spera sa repete succesul pe care l-au atins impreuna cu fostul lor coleg, prieten si manager.

Noua piesa reprezinta o continuare a hit-ului “My Passion”, lansat de fosta trupa Akcent in anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora. Videoclipul piesei “C’est la vie”, in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat pe mai multe acoperisuri din Capitala. Alaturi de baietii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin de la Mango Records.

“Sunt prietena cu baietii de la TWO de multa vreme, asa ca propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia astept sa vedeti si voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales ca-mi place piesa la nebunie!” ne-a spus Lora.

“Pentru noi a fost o placere sa lucram inca o data cu Lora, de care suntem foarte apropiati, ea fiind ca o sora a noastra! Totul a inceput inca de pe vremea trupei Akcent, cand am colaborat cu ea pentru ‘That`s my name’ si ‘My Passion’. Piesa ‘C’est la Vie’ s-a nascut, practic, dintr-o joaca. Fiind la studio toti si lucrand la o piesa a Lorei, am inceput sa cantam la pian, iar ea ne-a intrebat cum ar fi sa facem o continuare a povestii “My Passion”! Asa s-a nascut piesa pe care am lansat-o si care speram sa ajunga la sufletele oamenilor!” au declarat Mihai si Sorin.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com