Usher feat. Juicy J – I Don’t Mind (Audio)

Usher feat. Juicy J – I Don’t Mind

Usher lanseaza o balada dedicata fetelor care muncesc din greu pentru banii lor. I Don’t Mind e un featuring cu rapperul Juicy J unde subiectul principal sunt…stripperitele.

Usher va lansa un nou album anul acesta, insa pana acum cele doua piese oferite publicului nu au parfum de hit ci mai degraba par un fel de buzz singles prin care cantaretul sa isi tina fanii in priza si sa le aduca aminte ca anul acesta vine cu ceva fresh.

UPDATE: a aparut si varianta oficiala a piesei, care suna diferit fata de ce am ascultat pana acum, fiind masterizata si avand semnatura lui Dr. Luke pe partea de productie.

Cel mai recent album Usher a aparut in urma cu doi ani, Looking 4 Myself fiind un produs bun, cu un echilibru intre piesele de club, pentru care Usher e recunoscut, si baladele cu mesaj printre care Climax, Dive sau trackul Sins of My Father.

Primul single pe care l-a lansat pe anul acesta e Good Kisser, pentru care a primit si cateva remixuri, insa videoclipul e departe fata de ceea ce ne oferea el de obicei. Usher a anuntat ca noul sau disc nu va mai fi lansat anul acesta si am putea specula ca motivele sunt singleurile care nu au avut prea mult succes in promovarea albumului UR. Totusi, cantaretul a lucrat cu Pharrell, Chris Brown, Jermaine Dupri, Diplo, Ed Sheeran, Skrillex si Drake, asa ca am putea avea un material bun cand va aparea in final.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com