Vali Umbră cu Bean MC – ADN (Videoclip)

Vali Umbră de la Subcarpați a lansat videoclipul primului single de pe albumul solo “Observatorul Baba Novac”. Piesa “ADN” este o colaborare cu Bean MC, pentru clip Vali lucrând cu echipa ”VALEA”.

“Frica este cea care ne protejează de pericol. Frica este sănătoasă, până la un punct, în momentul în care devine irațională, devine un dușman. Piesa ADN se referă la acea frică pe care unii oameni o au față de acel neobișnuit nou. Prin această piesă, realizată în stilul Grime, îmi doresc să spargem bariera clasicului prin aducerea unui aer fresh în vizualul, dar și în muzica din zona de hip-hop”, spune Vali Umbră despre noua piesă.

Videoclipul “ADN” a fost realizat de echipa ”VALEA”, formată din: Ionut Negrila, Tibi Tircomnicu, Mihai Calota, Andrei Dragota, Cosmin Sandu. Filmările s-au desfășurat în pădurea din Valea Ursului (Argeș).

“S-a filmat cu voie bună, cu un generator și cu lumini, filmările având loc pe parcursul nopții”, mai spune Vali.

Vali Umbră si Bean MC au mai scris și înregistrat piese Grime în ultimii 3 ani, una dintre cele mai cunoscute fiind ”Să plouă” – prima piesa Grime în care Vali Umbră a apărut într-un cypher organizat de Bro News, alături de Vlad Dobrescu, Bean MC, AFO, EZEKIEL, Subsemnatu & Chimie

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com