The Vamps – Hurricane (Videoclip)

The Vamps – Hurricane

The Vamps ne arata ce inseamna o zi cu adevarat proasta in cel mai nou videoclip al lor, Hurricane. Piesa se afla pe coloana sonora a filmului Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, asa ca materialul video include si scene din film.

Pe langa incurcaturile din pelicula ce va aparea la finalul lunii octombrie, membrii trupei trec prin propriile lor momente proaste: fara lapte la micul dejun, intreaga mancare pentru o petrecere ajunge pe jos, camasi arse sau prietena care decide sa il paraseasca pe unul dintre ei fara vreun avertisment prealabil.

Filmul are la baza povestea dintr-o carte scrisa de Judith Viorst, in care un copil are impresia ca are cea mai proasta zi din viata lui, insa stand de vorba cu cei din jurul lui afla ca nu e chiar singurul.

Recent am mai putut urmari un alt videoclip lansat de The Vamps, Oh Cecilia, cel mai nou single oferit de grupul britanic. Pe The Vamps i-a auzit inclusiv la noi cu single-ul Somebody To You, o colaborare cu Demi Lovato inclusa pe materialul lor de debut.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com